SIKKERHET ER VIKTIG FOR OSS!! Nasjonalmuseet i Katar benytter sikkerhetsdører fra Buchele GmbH, tyske kvalitetsdører siden 1910. Individuelt utviklede og produserte dører tilpasset ditt prosjekts krav. WITH HEART, WITH MIND, BY HAND. CERTIFIED QUALITY BY BUCHELE.

Fra planleggingstadiet til ferdig prosjekt

Vi hjelper deg gjerne med ditt prosjekt.

At produsent/leverandør involveres tidlig i prosjektet er med på å sikre at riktig produkt blir levert, og at man unngår feil som kan bli kostbare å rette opp senere.

 

Vi tar ditt sikkerhetsbehov på alvor.

Som agent for firmaer som Buchele GmbH, Georg Berdel GmbH og Visitek AB kan vi tilby deg en løsning om behovet ditt er beskyttelse mot radioaktiv stråling, røntgenstråling eller mere tradisjonelle sikkerhetsbehov som beskyttelse mot brann, innbrudd, eksplosjons- eller skuddsikring. Vi leverer også produkter for lydskjerming. De fleste applikasjonene kan leveres med låser og beslag i henhold til nordisk standard.

Kanskje du har behov for å kombinere flere av alternativene over?

Sammen løser vi din utfordring.

Kvalitetsprodukter fra anerkjente produsenter med lang erfaring og stor kunnskap gjør at du og dine verdier forblir sikre.

 

 

 

 

Samarbeidspartnere

Georg Berdel GmbH, produserer dører, porter og glass for strålebeskyttelse i forbindelse med strålebunkere for medisinske eller industrielle formål. Det kan også leveres komplette mobile eller faste installasjoner med integrert strålevern.

 

Visitek AB, er spesialister på dører, glass, samt byggematerialer og innredning med strålebeskyttende egenskaper.

 

Buchele GmbH, avanserte multifunksjons dører og porter av høy kvalitet for person og objektsikring. Her kan det kombineres innen brann, innbrudd, eksplosjons og skuddsikring, strålevern lyd osv. Vi kan også levere ulike kombinasjoner innen sikkerhetsglass. Mulighetene er mange.

"Made in Germany" - Din partner på spesialtilpassede dørløsninger siden 1910

 

 

Aluflam Group, Skyve og slagdører som passer overalt. Hos Aluflam mener vi at en dør er ikke bare noe du går inn og ut gjennom.  Med eller uten brannsikring. Samarbeidet med Aluflam er prosjektbasert.

 

 

Flere partnere finner du i menyen over.

 

Det starter gjerne med en tegning eller en enkel skisse. Sammen finner vi en løsning

Dørproduksjon. Alle produkter blir designet og produsert etter krav for hvert enkelt prosjekt.

Produktet ferdig montert, testet og klart for bruk. I dette tilfellet en stråleverndør foran bunker på Haukeland Universitetssykehus i Bergen. Lignenede dører er også installert på OUS Radiumhospitalet i Oslo og på det nye veterinærinstituttet på Campus Ås, syd for Oslo

Teleskopskyvedører med 2 mm bly montert på Rikshopitalets nye hybridsal. Solgt av Norlock AS og montert av Bjelland Automatic.
Veggåpning på 3500x3000 mm og med utsparring for kabelkanal. Det ble montert 2 like løsninger på prosjektet. Dørblader fra Thermod AB og teleskop-automatikk fra Tormax.

Tom Barken Agenturer, Løvsangerveien 34 A, N-4626 Kristiansand

Tel.: +47 417 60 660     

Mail.: thbarken@outlook.com  

LinkedIn Tom Barken

Org.no. 925 185 957